لوبیا چشم بلبلی: هر آنچه که باید در مورد حبوبات آفریقایی بدانید.
لوبیا چشم بلبلی ریز در این کشور محبوبیت فزاینده ای دارد. اما چه چیزی در حبوبات عجیب و غریب وجود دارد، چگونه می توان آنها را از نظر آشپزی پردازش کرد و نام آنها در واقع به چه معناست؟ در زیر همه چیزهایی را که باید بدانید پیدا خواهید کرد!
لوبیا چشم بلبلی و نام آن
با نگاهی گذرا به لوبیا چشم بلبلی به شکل کلیه معمای نام آن حل می شود. زیرا: این حبوبات اصالتاً آفریقایی بسته به درجه رسیدگی تغییر رنگ می دهد. دانه ها می توانند سفید، زرد، قرمز، قهوه ای یا سیاه باشند – از این رو نام جایگزین آنها لوبیا چشم سیاه است. با این حال، ناف دانه ها همیشه سفید می ماند و مانند چشم می درخشد.
خوب است بدانید: به دلیل غلاف های منحنی آشکاری که دانه ها در آن قرار دارند، لوبیا چشم بلبلی نام دیگری دارد: لوبیا مار. نام جایگزین دیگر: لوبیا گاوی.
لوبیا چشم بلبلی در آشپزخانه
این دانه های کوچک نامحسوس به نظر می رسند، اما پتانسیل زیادی برای لذت پنهان می کنند. طعم لطیف آجیلی آنها، که یادآور لوبیا پخته یا لوبیا مومی است، با غذاهای بیشماری هماهنگ است و بنابراین میتوان بینهایت از آن در آشپزی استفاده کرد.
همانطور که در آسیا مرسوم است، لوبیا چشم بلبلی را در یک کاری داغ، به عنوان سالاد یا در سوپ میل کنید.
یا همانطور که در غرب آفریقا مرسوم است، از شیرینی های تهیه شده از خمیر لوبیا چشم بلبلی در خانه لذت ببرید.
در ایالات متحده، لوبیا چشم بلبلی آب پز بخشی از یک غذای معروف جنوبی به نام “Hoppin John” است، که یک وعده غذایی مقوی از برنج سرخ شده و گوشت خوک نمک است.
در غذاهای منطقه ای، نخود سیاه چشم پخته نیز اغلب به عنوان همراه با گوشت ماهی سرو می شود.
در آمریکای جنوبی، حبوبات اساس غذای خیابانی محبوب Acarejé است که از نخود سیاه پوست کنده، له شده و سرخ شده تهیه می شود.
همانطور که می بینید این حبوبات به اشکال مختلف طعم خوبی دارد. اجازه دهید خودتان الهام بگیرید!