با لوبیا قرمز در سریعترین زمان برای خود ماسک گیاهی درست کنید

فواید مصرف لوبیا قرمز فقط به فیبر و فولات آن مربوط نمی شود.

لوبیا قرمز نیز سرشار از آنتی اکسیدان است. اعتقاد بر این است که آنتی اکسیدان ها دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی هستند و با محدود کردن آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد باعث افزایش طول عمر می شوند.

این به محافظت از پوست و بقیه بدن در برابر مشکلات ناشی از عوامل محیطی و غذاهای ناسالم در طولانی مدت منجر می شود.

فلاونوئیدها یکی از مهم‌ترین کلاس‌های آنتی‌اکسیدان‌ها را نشان می‌دهند که در ترکیب لوبیا قرمز بسیار وجود دارد، به‌ویژه وقتی صحبت از پروآنتوسیانیدین‌ها (همچنین به عنوان تانن‌های متراکم شناخته می‌شود) باشد.

با توجه به تجزیه و تحلیل انجام شده توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، لوبیا قرمز حاوی پروآنتوسیانیدین بیشتری نسبت به زغال اخته (زغال اخته)، کرن بری (زغال اخته) و لوبیا قرمز کوچک است.

لوبیا قرمز

تثبیت کننده قند خون و فواید کاهش وزن اگر مزایای لوبیا بلبلی که در بالا توضیح داده شد برای افزودن این حبوبات فوق العاده به رژیم غذایی شما کافی نبود، موارد زیر را در نظر بگیرید: برای تثبیت سطح قند خون، که باعث می شود لوبیا برای افراد دارای مقاومت به انسولین عالی باشد.

هیپوگلیسمی و دیابت. توانایی لوبیا برای تثبیت سطح قند خون می تواند به افراد چاق و دارای اضافه وزن در مبارزه شخصی با چربی اضافی بدن کمک کند.

زمانی که سطح قند خون ثابت باشد، انسولین کمتری توسط لوزالمعده دفع می شود که به نوبه خود ذخیره انرژی بدن را به شکل چربی کاهش می دهد و در نتیجه به کاهش وزن سالم کمک می کند.

فرآیندهای بدن ros، از جمله ساخت و ترمیم بافت.

موها و ناخن های شما عمدتاً از پروتئین ساخته شده اند. و پروتئین در ساخت عضله و پوست به همان اندازه مهم است.

پروتئین اساساً از زنجیره ای از اسیدهای آمینه تشکیل شده است که به دو دسته غیر ضروری (که توسط بدن ساخته می شود) و ضروری (که لزوماً باید از طریق غذا به دست آیند) طبقه بندی می شوند.

پروتئین کامل پروتئینی است که حاوی تمام آمینو اسیدهای ضروری و به نسبت صحیح باشد تا از عملکردهای بیولوژیکی بدن انسان پشتیبانی کند.

به طور کلی، پروتئین های حیوانی (گوشت، مرغ، غذاهای دریایی و لبنیات) کامل هستند.

با این حال، لوبیاها، مانند لوبیا قرمز، همچنین می توانند پروتئین کاملی را در زمان تغذیه با برنج یا سایر غلات ایجاد کنند. لوبیا دارای اسید آمینه لیزین کمی است که تا حد زیادی در برنج یافت می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *