میوه خشک کاربردهای مختلفی دارد که می تواند برای مشتریان مختلف مفید باشد این می تواند یک مکمل ارزشمند برای رژیم غذایی کسانی باشد که برای دریافت وعده های میوه خشک روزانه یا مواد مغذی کافی خود تلاش می کنند، به خصوص کودکان یا افراد مسن است.
ممکن است عاقلانه باشد که آلو خشک را به کسانی که در معرض خطر پوکی استخوان هستند یا کسانی که قبلاً آن را دارند توصیه کنیم، و کرن بری ممکن است به مراجعین مبتلا به عفونت ادراری مکرر که نمی توانند آب کرن بری را به دلیل تأثیر آن بر قند خون بنوشند، کمک کند.
میوه خشک ترد پفکی همچنین میتوانند جایگزینی غنی از مواد مغذی برای شکر، بهویژه در محصولات پخته شده باشند و میتوانند طعم و بافت را به وعدههای غذایی اضافه کنند.
عامر به بلغور جو دوسر کشمش می افزاید، کرایزین را در سالاد می گنجاند و انبه خشک را به عنوان دسر دوست دارد.
توصیه میوه خشک به عنوان میان وعده یا دسر، ایده خوبی برای مشتریانی است که شیرینی دارند.
میوه های غنی از مواد مغذی می توانند هوس های شیرین را برآورده کنند و ممکن است جایگزین سایر تنقلات قندی شوند که ارزش غذایی کمی دارند و ممکن است باعث افزایش سریع قند خون شوند.
آموزش دادن به مشتریان در مورد فواید میوه خشک شکری اما تاکید بر انتخاب گونه های شیرین نشده برای حداکثر سود بسیار مهم است.
وقتی نوبت به ارائه توصیه هایی برای مراجعان می رسد، متخصصان تغذیه باید فرد و وضعیت سلامت، سبک زندگی و ارزش های او را در نظر بگیرند.
در نهایت، این انتخاب مشتری درباره میوه خشک موز است و RD باید راهنمایی و پشتیبانی مبتنی بر شواهد ارائه دهد.
- منابع:
- تبلیغات: