کشمش همچنین سیستم ایمنی بدن مادر را تقویت می کند و به او کمک می کند تا با تغییراتی که تجربه می کند کنار بیاید. این قدرت بدنی لازم را در هنگام انقباضات و زایمان می دهد.
رنگ روشن آن در مورد پردازش کشمش پلویی در بازار تهران با مواد شیمیایی صحبت می کند. بهترین کشمش دارای روکش مات چروکیده است.
در بسیاری از شرکت های کوچک، کشمش را به روش قدیمی خشک می کنند – در هوای آزاد و در آفتاب. خشک کردن دو هفته طول می کشد. در نتیجه میوه خشکی به دست می آید که پوستی خشن دارد.
بر اساس این مطالعه، کشمش را می توان محصولی مفید برای بیماران دیابتی نوع 2 نامید. وقتی کشمش می خورید، فیبر به بدن شما کمک می کند تا قندهای طبیعی را پردازش کند که از افزایش انسولین جلوگیری می کند.
دیابت بارداری.
زنان باردار مستعد ابتلا به دیابت بارداری هستند. کشمش حاوی گلوکز است، بنابراین زنان مبتلا به این نوع دیابت باید این میوه خشک را در حد اعتدال مصرف کنند.
علاوه بر این، می توانید کشمش کریستالی شده را در آب گرم قرار دهید تا کریستال های تشکیل شده حل شوند.
پس از باز کردن بسته، آن را با زیپ یا کش پلاستیکی محکم بسته نگه دارید.
از نگهداری کشمش در نزدیکی وسایل گرم (مانند اجاق گاز یا کتری) خودداری کنید.
دمای بالا می تواند باعث شود کشمش رطوبت خود را سریعتر از دست بدهد.13. به استخوان ها استحکام می بخشد.
کشمش سرشار از کلسیم است که برای سلامت استخوان ها ضروری است. انگور خشک به درمان آرتروز و نقرس کمک می کند و برای بیماران مبتلا به پوکی استخوان و پوکی استخوان نیز مفید است. کشمش حاوی بور است که حداکثر جذب کلسیم را تضمین می کند.
قبل از میلاد مسیح ه. در قرن XI، کشمش به لطف شوالیه های جنگ های صلیبی به اروپا آمد. در آمریکا، کشمش همراه با استعمارگرانی که دانه انگور را به این قاره آوردند، ظاهر شد.