اما برنج سفید هنوز هم می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.
نیس گفت: وقتی برنج سفید با یک منبع پروتئین بدون چربی، سبزیجات و چربی های سالم ترکیب می شود، تفاوت بین برنج قهوه ای و سفید ناچیز است.
بنابراین، تا زمانی که پروتئین بدون چربی مانند مرغ، سبزیجات تازه و چربی سالم مانند آووکادو را انتخاب کنیم، نباید از انتخاب آن به عنوان پایه یک کاسه برنج احساس گناه کنیم.
به علاوه، او گفت، برنج سفید به طور کلی با مواد مغذی مانند ویتامین B و آهن غنی شده است.
یک هشدار معروف در مورد برنج برای مرغ تخمگذار میزان آرسنیک آن است، یک آلاینده زیست محیطی سمی که در خاک و آب های زیرزمینی یافت می شود.
گیاهان برنج به راحتی آرسنیک را جذب می کنند، اما به گفته سازمان غذا و دارو، پختن برنج مانند خمیر با مقدار زیادی آب اضافی و سپس تخلیه آب – این سطوح را تا 60 درصد کاهش می دهد.
نیس گفت، اما افرادی که رژیم غذایی متنوعی دارند نیازی به نگرانی در مورد آرسنیک موجود در برنج ندارند.
او توصیه کرد که از برنج تا چند بار در هفته لذت ببرید، همراه با غلات کامل مانند جو، کینوا و گندم سیاه به همراه سایر وعده های غذایی در طول هفته.
نیس گفت و از آزمایش کردن نترسید. شما نیازی به استفاده از یک نوع خاص (برنج) ندارید، زیرا هر کدام مواد مغذی و فواید متفاوتی را ارائه می دهند.
همچنین در عملکرد صحیح دستگاه گوارش، پوست و سیستم عصبی. این نوع ویتامین ها محلول در آب هستند، به این معنی که به مکان هایی که آب وجود دارد مهاجرت می کنند. در این معنا، در طول پخت برنج، باید انتخاب کنید که فقط آب لازم برای پخت و پز یا آبگوشت مصرف شود.
مازاد تا بتواند از صد در صد کل ویتامین های B کمپلکس خود استفاده کند. برنج یک ماده غذایی بدون گلوتن است، به این معنی که برای افراد مبتلا به بیماری مناسب است.