کاربرد پسته خشک خام برای افرادی که دچار سانحه تصادف می شوند

در میان آجیل های درختی، پسته دارای بالاترین فیتوسترول است، با 61 تا 82 میلی گرم فیتواسترول در هر اونس. 13 تا 24 فیتواسترول، از نظر ساختاری مشابه کلسترول، در جذب کلسترول غذایی و درون زا تداخل دارد و غذاها به طور طبیعی حاوی 69 تا 4 گرم کلسترول هستند.

فیتواسترول ها توانایی کاهش جذب کلسترول را به روش دوز پاسخ دارند اگر چه 500 میلی گرم فیتواسترول در هر وعده برای حمایت از ادعای سلامت FDA مورد نیاز است، سطوح فیتواسترول ها در پسته خشک خام ممکن است برای ایفای نقش هم افزایی کافی باشد اسیدهای چرب غیر اشباع و سطوح پایین SFA به حفظ سطح کلسترول طبیعی کمک می کند.

فیبر رژیمی. پسته منبع خوبی از فیبر رژیمی است و 2.8 گرم فیبر در هر اونس فراهم می کند که 80 درصد فیبر آن نامحلول است مشاهده شد. 39 مکانیسم کاهش چربی خون فیبر نامحلول به توانایی آن در افزایش حجم مدفوع و کاهش زمان انتقال در روده، تداخل با کلسترول و جذب صفرا نسبت داده می شود.

پروتئین پسته حاوی 5.9 گرم پروتئین در هر اونس است که آن را به منبع خوبی از پروتئین تبدیل می کند. مطالعات بالینی نشان داده است که جایگزینی جزئی کربوهیدرات ها با پروتئین گیاهی ممکن است به کاهش سطح LDL سرم کمک کند.

منیزیم. پسته حاوی 31 تا 34 میلی گرم منیزیم در هر اونس است نتایج نشان داد که مصرف منیزیم ارتباط معکوس متوسطی با خطر CHD در مردان دارد یک مطالعه بالینی گزارش داد که منیزیم با تقویت کمپلکس های نامحلول با SFA برای کاهش جذب پس از غذا در افراد سالم، جذب چربی را مهار می کند.

تحقیقات جدید نشان می دهد که پسته به بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی و تعادل ضد التهابی کمک می کند، که ممکن است از سلامت قلب و عروق حمایت کند. در میان آجیل های درختی، پسته یکی از غنی ترین و متنوع ترین منابع آنتی اکسیدان های محلول در آب و چربی است.

پسته با 20 درصد انرژی دریافتی روزانه، به طور قابل‌توجهی سطوح اتساع عروق و سوپراکسید دیسموتاز وابسته به اندوتلیوم را افزایش داده و سطح سرمی اینترلوکین 6 و هیدروپراکسید لیپید را کاهش می‌دهد، در حالی که هیچ تغییر قابل‌توجهی در پروتئین واکنش‌گر C یا C وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *