استفاده از شکلات کادویی برنوتی در طب سنتی برای از بین بردن عفونت بدن!

شکلات چیست؟

شکلات از دانه های درخت کاکائو (Theobroma cacao) به دست می آید. این دانه های کاکائو (یا دانه های کاکائو) مملو از طعم، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات هستند.

برای تبدیل این دانه‌ها به انواع شکلات کادویی برنوتی که در فروشگاه‌ها می‌بینید، مردم کره کاکائو و مشروب شکلاتی موجود در آنها را در کنار سایر مواد (مانند شکر، چربی شیر و لسیتین) پردازش می‌کنند.

شکلات را می توانید در کیک ها، آب نبات ها، بستنی و بسیاری دیگر از انواع خوراکی های محبوب پیدا کنید.

چگونه یک نوع شکلات با دیگری متفاوت است؟

شکلات سازان با تغییر مواد طبیعی موجود در دانه های کاکائو یا افزودن مواد اضافی به مخلوط، یک نوع را از دیگری متمایز می کنند.

این نسبت مواد تشکیل دهنده شکلات های مختلف را از یکدیگر متمایز می کند.

شکلات

به عنوان مثال، یک شکلات ترکیبی ممکن است به جای کره کاکائو طبیعی دارای روغن نخل باشد.

به طور مشابه، برخی از انواع شکلات نسبت به انواع دیگر شکر کمتری دارند.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) همچنین الزاماتی را برای درصد کاکائو و سایر مواد لازم برای برچسب زدن دقیق هر نوع شکلات صادر می کند.

8 نوع مختلف شکلات

شکلات ها انواع مختلفی دارند و هر کدام از آنها در دستور العمل های مختلف کاربرد دارد.

در اینجا فقط هشت مورد وجود دارد که ممکن است بخواهید خودتان امتحان کنید:

1. شکلات کوورتور: این روکش شکلات به راحتی ذوب می شود و آن را به گزینه ای مناسب برای پخت شیرینی ها مانند ترافل یا میوه های با روکش شکلات تبدیل می کند.

مخلوط شکلات کوورتور حاوی مقادیر زیادی کره کاکائو است که فرآیند ذوب را تسریع می کند و به طور کلی این تنوع را صاف می کند.

برای درست کردن شیرینی های خود، با سرآشپز Dominique Ansel یاد بگیرید که چگونه شکلات را نرم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *