با خوردن کاشی آشپزخانه یزد بدن خود را مقاوم کنید

کاشی سرامیک
کاشی و سرامیک همان نیازهای مراقبت و تمیزکاری کاشی و سرامیک را دارد – شستشوی معمولی مرطوب و آب بندی درزهای دوغاب.

بهترین برای مراقبت و تمیز کردن: گره خورد .

کاشی آشپزخانه یزد و سرامیک نیازهای یکسانی برای مراقبت و نظافت دارند.

خاک رس های چینی متراکم تر و در نتیجه کمتر متخلخل از خاک های سرامیکی هستند. این امر کاشی چینی را نسبت به کاشی و سرامیک سخت تر و در برابر رطوبت غیر قابل نفوذ تر می کند.

با توجه به ترکیب بدنه آن، از کاشی و سرامیک بادوام تر و برای استفاده های سنگین مناسب تر است. یک کاشی چینی را تراشه کنید و رنگ آن تا آخر ادامه پیدا کند. در نتیجه، آسیب تقریبا نامرئی است. پرسلن یک ماده آسان برای نگهداری است و فقط نیاز به آب بندی دوره ای خطوط دوغاب دارد.

کاشی سرامیک
یک کاشی سرامیکی را تراشه کنید و رنگ متفاوتی در زیر لعاب بالایی پیدا کنید، به این معنی که احتمالاً براده ها کاملاً قابل مشاهده هستند. خاک رس مورد استفاده برای کاشی و سرامیک نسبت به خاک رس چینی چگالی کمتری دارد، به این معنی که کاشی های سرامیکی تا حدودی بیشتر در معرض ترک خوردن و شکستن هستند.

کاشی و سرامیک

کاشی‌های سرامیکی بدون لعاب ممکن است نیاز به درزگیرهایی داشته باشند که روی کل کاشی اعمال شود، نه فقط خطوط دوغاب.

بهترین برای دوام و نگهداری: کاشی چینی
کاشی‌های چینی به‌عنوان یک ماده سخت‌تر که رنگ ثابت‌تری دارد، قوی‌تر و بادوام‌تر هستند و تراشه‌ها کمتر دیده می‌شوند.

نصب و راه اندازی
هر دو شکل کفپوش کاشی با استفاده از روش های مشابه نصب می شوند. کاشی ها با استفاده از چسب نازک بر پایه ملات به لایه زیرین تخته سیمانی چسبانده می شوند.

هنگامی که کاشی ها سفت شدند، درزهای بین کاشی ها با دوغاب پایه ملات پر می شود که پس از خشک شدن در برابر رطوبت مهر و موم می شود. تفاوت های جزئی در نحوه کار با کاشی و سرامیک و کاشی چینی بر اساس تراکم متفاوت آنها وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *