با مصرف شکلات نانی خون خود را زیاد کنید!

شکلات تلخ و شیرین

اینجا جایی است که همه چیز می تواند کمی گیج کننده شود.

در حالی که FDA شکلات تلخ و نیمه شیرین حاوی حداقل 35 درصد شکلات خالص (کاکائو) است، اما مشخص نمی کند که این درصد باید چقدر باشد.

به طور کلی، هر چه درصد بیشتر باشد، شیرینی شکلات کمتر است.

به نظر می رسد خلاف واقع باشد، اما از آنجایی که شکلات در شکل طبیعی آن شیرین نیست، این در واقع کاملا منطقی است.

شکلات نانی با برچسب 60 یا 72 درصد کاکائو اغلب به عنوان تلخ و شیرین نامیده می شود.

برای خوردن به تنهایی یا پخته شده در برخی از دستور العمل های شکلات خوشمزه عالی است.

شکلات نیمه شیرین

شکلات های نیمه شیرین معمولاً بین 35 تا 55 درصد کاکائو دارند. بیشتر شکلات چیپسی ها نیمه شیرین هستند مگر اینکه برچسب دیگری داشته باشند.

شکلات نستله

طعم نیمه شیرین نسبت به تلخ شیرین، شیرین تر و کمتر است، بنابراین برای چیزهایی مانند کوکی های شکلاتی، که در آن شکلات به عنوان طعم غالب در نظر گرفته نشده است، عالی است.

در اینجا برخی از دستور العمل های شکلات نیمه شیرین دیگر وجود دارد تا به شما الهام بخشد تا از بقیه آن نوار پخت استفاده کنید.

شیر کاکائو

با طعم ملایم و شیرین ترین شکلات های واقعی، شکلات شیری حاوی حداقل 10 درصد کاکائو است و معمولاً حاوی مقدار زیادی کره کاکائو و شکر نیز می باشد. شکلات‌های اصلی کلاسیک با این نوع ساخته می‌شوند.

همچنین در ساخت آب نبات و در بسیاری از دستور العمل های شیرین استفاده می شود.

شکلات سفید
در دنیای شکلات، شکلات سفید احتمالا بیشترین جنجال را به همراه داشته است.

برای اینکه شکلات واقعی باشد، FDA می گوید که باید حداقل مقداری جامد شکلات داشته باشد، اما این مواد در فرآیند تولید شکلات سفید حذف می شوند.

طرفداران شکلات سفید استدلال می کنند که از آنجایی که کره کاکائو از دانه کاکائو می آید، شکلات سفید در واقع یک شکلات واقعی است.

مهم نیست از چه طرفی هستید، تا زمانی که از این آب نبات لذت می برید، این دستور العمل های شکلات سفید را دوست خواهید داشت.

راه دیگری برای اضافه کردن شکلات به دستور پخت، استفاده از پودر کاکائو است.

این پودر مواد جامد کاکائو پودر شده خشک شده است. به خصوص شیرین نیست، اما طعم شکلات را به ارمغان می آورد.

پودر کاکائو طبیعی بدون شیرینی

بیشتر کره کاکائو را از شکلات شیرین نشده فشار دهید و در نهایت با پودر کاکائوی طبیعی شیرین نشده با طعم تلخ (اما فوق العاده) مواجه خواهید شد.

به طور گسترده ای در دسترس است، این اسلحه مخفی زمانی است که می خواهید طعم شکلاتی عمیق و غنی برای محصولات پخته شده مانند کیک Devil’s Food داشته باشید.

در حالی که می توانید از مقدار کمی برای پاشیدن روی ترافل استفاده کنید، این نوع پودر کاکائو تقریباً همیشه برای استفاده در یک دستور غذا در نظر گرفته شده است، نه اینکه به تنهایی با قاشق خورده شود. (بیا، همه ما آن را امتحان کرده ایم.)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *