محصولات لبنی حاوی لاکتوز شامل شیر، ماست و پنیر است که پروتئین بالایی نیز دارند. این محصولات لبنی گاهی اوقات چربی بالایی دارند، بنابراین انواع بدون چربی یا کم چرب را در نظر بگیرید.
غذاهای حاوی قند طبیعی و حبه قند خرما نقش مهمی در رژیم غذایی بیماران سرطانی و افرادی که سعی در کاهش خطر ابتلا به سرطان دارند، ایفا می کنند، زیرا اغلب دارای فیبر و مواد مغذی بالایی هستند.
به یاد داشته باشید که بدن شما قند را از منابع دیگر نیز دریافت می کند. کربوهیدراتها را – که در نان، پاستا، سیبزمینی و برنج یافت میشود – به قندهای ساده تبدیل میکند و سپس به گلوکز تبدیل میشود.
Sonntag بیماران و خانواده ها را تشویق می کند تا به جای تلاش برای اجتناب کامل از تمام قندها، یک رابطه سالم با غذا به عنوان هدف کلی ایجاد کنند. در هر وعده غذایی و میان وعده یک میوه یا سبزی بگنجانید.
به جای وسواس زیاد روی گرم و قاشق چایخوری شکر، روی کاهش قندهای اضافه شده با محدود کردن دسترسی به محصولات حاوی آنها تمرکز کنید. این مرحله اول به عنوان یک مصرف کننده آگاه در فروشگاه مواد غذایی آغاز می شود.
آیا شیرین کننده های مصنوعی انتخاب بهتری هستند؟
جایگزین های شکر به اشکال مختلفی وجود دارند.
بسیاری از مردم ترجیح می دهند از یکی از این جایگزین ها به جای بسته های شکر سفید استفاده کنند.
این جایگزینها هیچ مزیت تغذیهای ندارند، اما به نوشیدنیهایی مانند قهوه یا چای بدون ۱۶ کالری که با یک قاشق چایخوری شکر عرضه میشود، شیرینی میدهند.
شاید شنیده باشید که شیرین کننده های مصنوعی می توانند باعث سرطان شوند.
با این حال، با توجه به موسسه ملی سرطان، هیچ شواهد علمی روشنی وجود ندارد که شیرین کننده های بدون قند باعث سرطان شوند. کارشناسان توصیه می کنند که افراد شیرین کننده های مصنوعی را در حد اعتدال مصرف کنند.