هر کدام از این ارقام سیب زرد دهه هاست که وجود دارند و ممکن است در حال حاضر به شکل پای منجمد یا سس کنسرو شده در خانه شما ساکن باشند.
همه از نظر اقتصادی درختان سیب بازار تهران مهم هستند و به شدت صادر می شوند. درختان سیب جدیدتر با میوه های زرد تقریباً همه صنایع میوه به طور مداوم در حال تولید مثل هستند و آزمایش انواع و سیب های جدید از این قاعده مستثنی نیست.
بسیاری از این ها در واقع به طور تصادفی کشف شدند، اما برخی از آنها با دقت پرورش داده شدند تا ویژگی های خاصی مانند سرخ شدن را برای یک سیب کاملا زرد از بین ببرند: بلوند – گوشت خامه ای و پوست زرد روشن و خالص. پرورش یافته از گالا. معیار – تصادف شاد از گلدن دلیشز.
ابریشم – یک سیب دیگر. پوست تقریباً شفاف انواع سیب زرد وارداتی ایالت واشنگتن و چندین منطقه معتدل دیگر در ایالات متحده تولیدکنندگان بزرگ سیب هستند اما تنها جایی نیستند که سیب ها شکوفا می شوند.
درختان سیب زرد در آسیا، هلند، فرانسه و بسیاری از کشورها و مناطق دیگر در حال توسعه هستند. بیشتر کاوش کنید سیب های پرورشی که زرد هستند در لیست بالایی قرار ندارند، اما هنوز چندین نوع خوشمزه وجود دارد: Belle de Boskoop – از هلند. مناسب برای هر گونه استفاده Gravenstein – کلاسیک از دانمارک با طعم سنتی سیب Alderman – احتمالاً از اسکاتلند، Antonovka 1920 – میوه های کوچک منشاء گرفته از Medaille d’Or روسیه – یک نوع کلاسیک فرانسوی که در سیب استفاده می شود
بیش از 750 نوع سیب با رنگ های طلایی متعدد وجود دارد. انواع زرد اینها فقط چند مورد بودند، اما دفتر توسعه محلی شما می تواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید کدام گونه ها برای منطقه شما مناسب هستند. نسخه چاپگر دوستانه
اطلاعات بیشتر در باغبانی بدانید: درختان سیب زرد – رشد سیب هایی که زرد هستند