از منظر سلامت روده، باید درباره تأثیر میوه خشک انجمادی مختلف و سهم نسبی فیبر و سوربیتول در یبوست و سلامت روده اطلاعات بیشتری داشت.
کنار هم قرار دادن فواید سلامتی بالقوه میوه خشک در برابر نگرانی های مربوط به سلامت دندان، نیاز به بررسی تاثیر دوبرابر کردن یا خوردن 30 گرم اضافی در روز میوه خشک، با استفاده از مدل سازی برای محاسبه تاثیر بر بیماری ها و شرایط مزمن مانند یبوست را نشان می دهد.
با تأثیر بر پوسیدگی دندان، حتی با فرض اینکه تمام قندهای موجود در میوه خشک عید به دندان آسیب برساند.
مقایسه مرگ و میر مفید خواهد بود، زیرا تعداد زیادی از مردم به دلیل پوسیدگی دندان نمی میرند.
چند روز در بیمارستان صرفه جویی می شود، و تاثیر آن بر صرفه جویی در هزینه های مراقبت های بهداشتی به عنوان مثال، پیشنهاد شد که بریتانیا اپیدمی پوسیدگی دندانی ندارد، در حالی که کاهش نرخ بیماریهای مزمن مانند سرطان کولورکتال هدف مهمی است.
از آنجایی که میوه یک غذای مغذی و با فیبر بالا است، مصرف کم آن می تواند برای بهبود هدف قرار گیرد.
نیاز به درک بیشتر در مورد مصرف میوه خشک هلو برای ارزیابی سهم غذاهای کامپوزیت در مصرف از طریق مدل سازی رژیم غذایی است.
این می تواند شامل مقایسه منابع و الگوهای مصرف در مصرف کنندگان بالا و پایین باشد تا مشخص شود مصرف کنندگان بالا چه کارهایی را به خوبی انجام می دهند و موانعی برای مصرف برای مصرف کنندگان کنم.
بررسی آنچه مصرفکنندگان از طریق توصیفکنندههای سنتی و دیگر توصیفکنندههای مورد استفاده برای میوههای خشک به همراه درک مصرفکنندگان از برچسبهای مواد غذایی، به ویژه تمایز بین قندهای کل و آزاد، و ارزشهای غذایی در هر سهم و در هر 100 گرم، درک میکنند، به شناسایی راههای موثر کمک میکند.
با مصرف کنندگان ارتباط برقرار کند بررسی تأثیر مشاوره شخصی در زیر گروه های میوه خشک میوس جمعیتی که ممکن است از یک رویکرد هدفمند بهره مند شوند نیز مهم است.
- منابع:
- تبلیغات: