چکیده: (8826 مشاهده)
آویشن معمولی (Thymus vulgaris L.) یکی از اعضای خانواده lamiaceae است که در نواحی مختلف مدیترانه و آسیا پراکنده است و در سراسر جهان و ایران کشت می شود. آویشن معمولی حاوی 0.8-2.6٪ (معمولاً حدود 1٪) روغن فرار است که از مقادیر بسیار متغیر فنل ها، هیدروکربن های مونوترپن و الکل ها تشکیل شده است. تیمول معمولاً جزء اصلی فنلی آویشن معمولی است. برگ های آویشن ولگاریس به عنوان گیاه دارویی در تهیه غذا استفاده می شود، در حالی که اسانس استخراج شده از برگ ها در نوشیدنی ها و صنایع آرایشی و بهداشتی و دارویی استفاده می شود. روغن آویشن به عنوان ضد اسپاسم، ضد عفونی کننده، ضد کرم، خلط آور، ضد میکروبی (باکتری ها و قارچ ها)، ضد روماتیسم، آنتی اکسیدان، نگهدارنده طبیعی مواد غذایی و تاخیر در پیری پستانداران استفاده می شود. روغن فرار آویشن در میان ده اسانس برتر گزارش شده است که جایگاه مهمی در بازار رو به گسترش جهانی دارد.
کلم
سرفه کردن
اسانس آویشن، که از برگ های آن به دست می آید، اغلب به عنوان یک درمان طبیعی سرفه استفاده می شود.
در یک مطالعه قدیمیتر در سال 2006، ترکیبی از برگهای آویشن و پیچک به کاهش سرفه و سایر علائم برونشیت حاد کمک کرد.
یک مطالعه در سال 2018 ترکیبی از عصاره آویشن و پامچال را برای کاهش التهاب و مخاط در یک مدل حیوانی نشان داد.
دفعه بعد که با سرفه یا گلودرد مواجه شدید، سعی کنید کمی چای آویشن بنوشید.
مصونیت
دریافت تمام ویتامین های مورد نیاز بدن شما در روز می تواند چالش برانگیز باشد.
خوشبختانه، منبع مورد اعتماد وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) گزارش می دهد که آویشن سرشار از مواد مغذی مفید است، از جمله:
ویتامین A
ویتامین سی
مس
فیبر
اهن
منگنز
با این حال، آویشن منبع خوبی از این مواد مغذی نیست مگر اینکه آن را در مقادیر بیش از حد مصرف کنید. به عنوان مثال، 1 قاشق چای خوری آویشن دارای 1.28 میلی گرم منبع مورد اعتماد ویتامین C است – طبق گفته سازمان غذا و دارو (FDA)، این تنها 1 درصد منبع مورد اعتماد نیاز روزانه شما است.