در هاریتاکی گزارش کردند مقایسه نتایج بهدستآمده با دادههای ادبیات به دلیل استفاده از حلالهای استخراج مختلف و شرایط یا استانداردها برای بیان محتوای TP و TF ارائهشده برای میوه خشک کیوی توسط محققان مختلف دشوار است.
با این حال، محتوای قابل مقایسه TP، بر اساس استخراج آب از پلی فنل ها، توسط Nadpal و همکاران گزارش شده است.
با توجه به همکاران آلو و کشمش، با مقدار متوسط TP و ظرفیت آنتی اکسیدانی، حاوی TP بیشتری هستند و نسبت به سایر میوه خشک حبه ای ایرانی محبوب مانند سیب و موز، فعالیت پاک کنندگی DPPH بالاتری دارند.
در مطالعه دیگری که توسط Wu و همکارانش انجام شد محتوای TP در میوههای خشک به ترتیب زیر کاهش یافت: آلو کشمش خرما که با مطالعه ما همخوانی دارد.
همچنین شایان ذکر است که میوه خشک انبه منبع با ارزشتری از مواد مغذی نسبت به همتایان تازه خود هستند، اگرچه کاهش یا اصلاح ترکیبات فنلی در طول فرآیند خشک کردن نیز قابل مشاهده است.
علاوه بر این، نتایج ما همبستگی مثبت بالایی بین مقادیر TEAC و FRAP و محتوای TP و TF نشان داد.
ضریب همبستگی بین مقدار TEAC و TP یا TF به ترتیب 0.964 و 0.877 بود ضرایب همبستگی کمی بالاتر برای مقدار FRAP و محتوای TP یا TF یافت شد.
این همبستگی ها بدون احتساب نتایج به دست آمده برای هاریتاکی به دلیل مقادیر بسیار بالای TEAC و FRAP محاسبه شد که به طور قابل توجهی با نتایج به دست آمده برای سایر میوه خشک هفت میوه متفاوت است.