در این مقاله قصد د اریم تا در راستای پیاز قرمز در بازار بناب و انواع گونه های آن برای شما توضیح دهیم بنابراین تا انتهای این مقاله ما را همراهی نمایید.
پیازها
اندازه فونت را کاهش دهید اندازه فونت Areset اندازه فونت را افزایش دهید
عمان-الغد- پیاز از تیره سیر (آلیوم) است، خانه ای از وجود پیاز در آن خالی نیست و بسیاری از غذاها بدون پیاز خالی از آن است.
فرعون ها پیاز را در مصر می شناختند و آن را تقدیس می کردند و نام آن را در نوشته هایی بر دیوار اهرام، معابد و پاپیروس جاودانه می کردند و آن را با اجساد مومیایی شده در تابوت مردگان می گذاشتند زیرا معتقد بودند که به مردم کمک می کند. مرده برای نفس کشیدن وقتی زندگی به او باز می گردد.
و پزشکان فراعنه پیاز را در فهرست غذاهای غنی شده که بین کارگرانی که در ساخت اهرام کار می کردند توزیع می کردند، ذکر می کردند، زیرا آن را مغذی، اشتهاآور و ادرارآور توصیف می کردند.
یونانیان نیز آن را تقدیس کردند و پزشکانشان آن را برای چندین بیماری توصیف کردند و باورهای باستانی در اطراف آن افسانههای بسیاری وجود داشت، از جمله اینکه پوستههای نازکی که پیاز را احاطه کرده است، پیشبینیهای مشاهدهای در مورد آب و هوا ارائه میدهد.
خشن باش و برخی از مورخان قاره آمریکا می گویند که سرخپوستان آمریکا پیاز را می شناختند و در استفاده از آن تجارت می کردند و آن را شیکاگو نامیدند و شهر شیکاگو را به نام پیاز به معنی شیکاگو: قوت و عظمت نامیدند.
دانشمندان طب قدیم فواید پیاز را می ستودند و می گفتند خوردن آن به صورت خام یا پخته از مضرات آب آلوده سود می برد، صورت را قرمز می کند، مضرات سموم را دفع می کند، معده را تقویت می کند، خلط را آرام می کند، سدها را باز می کند، نرم می کند.
معده را درمان می کند و کچلی سکه ای را معالجه می کند و باسن و آب آن را اگر با عسل بمالند برای بینایی نافع است و آب در چشم فرود آید و اگر در گوش چکه کند برای وزوز گوش نافع است. ، و آبریزش چرک.
و داوود انطاکیه ای درباره او می گوید: «سدها را باز می کند و اشتها را تقویت می کند، مخصوصاً با گوشت پخته شود و یرقان را برطرف می کند، ادرار و قاعدگی را ایجاد می کند و سنگ ها را می شکند».
رازی گفت: اگر پیاز ترشی شود، تیزی آن کم می شود و قوت معده زیاد می شود و پیاز ترشی اشتها را بسیار فرو می ریزد. ابن البیطار می گوید: پیاز برتر از شهوت است