اما به نظر می رسد که این مشکل زمانی ایجاد می شود که آب میوه و میوه خشک آناناس را به عنوان جایگزین های مناسب در نظر بگیریم. دکتر Moynihan بیان می کند که آب میوه هم به طور بالقوه پوسیدگی زا است و هم می تواند باعث فرسایش شود و میوه خشک احتمالاً بیشتر از میوه های تازه پوسیدگی زا است.
با این حال، دستورالعمل وزارت بهداشت در مورد طرح میوه مدرسه2، آب میوه و میوههای خشک را به عنوان بخشهایی فهرست میکند که برای هدف به حساب میآیند همراه با عکسهای این محصولات.
در همین حال، آژانس استانداردهای غذایی 3 نسبت به آب میوه بین وعده های غذایی برای کودکان هشدار می دهد، اما با اشتیاق بیان می کند که “میوه خشک انتخابی سالم است اگر می خواهید یک میان وعده داشته باشید، زیرا سرشار از فیبر و ویتامین است.
مصرف میوه و سبزیجات توسط کودکان مدرسه ای در انگلستان به طور نامطلوبی کم است با این حال، نامه دریافت شده از کاترین استیلمن لو یک سوال مهم را مطرح کرده است که آیا آب میوه و میوه خشک باید به عنوان گزینه هایی برای طرح میوه مدرسه تشویق شوند یا خیر.
برای مدارس، به دلیل مزایای ماندگاری طولانی مدت و کیفیت تضمین شده محصول، ممکن است این گزینه ها نسبت به میوه های تازه ترجیح داده شوند.
با این حال، از منظر بهداشت دندان، این موارد مطلوب نیستند و برای وزارت بهداشت تشویق استفاده از آنها در طرح میوه مدرسه با سایر توصیههای وزارت بهداشت در مورد سلامت دندان در تضاد است.
گزارش کمیته جنبه های پزشکی سیاست غذایی قندهای رژیمی و بیماری های انسانی 5 به وضوح توصیه می کند که مصرف قندهای NME باید کاهش یابد و با میوه ها، سبزیجات تازه و غذاهای اصلی نشاسته ای جایگزین شود.
همچنین بیان می کند که کسانی که برای جوامع غذا تهیه می کنند باید به دنبال کاهش دفعات مصرف «میان وعده های قندی باشند.
علیرغم اینکه این گزارش بیش از یک دهه قدمت دارد، جایگزین نشده است و سایر گزارش های متخصص نیز توصیه می کنند که مصرف قندهای NME باید کاهش یابد و بین وعده های غذایی از آن اجتناب شود.