هنگامی که پسته خشک خام به عنوان میان وعده های کنترل شده مصرف می شود، ممکن است از وزن سالم تری در مقایسه با میان وعده های کربوهیدرات تصفیه شده برای افراد دارای رژیم غذایی با کالری محدود برخوردار باشد.
پسته رنگارنگ تنها آجیل با محتوای کاروتنوئید زانتوفیل قابل توجه است کاروتنوئید اولیه پسته لوتئین است که به میزان 329 میکروگرم در اونس وجود دارد.
لوتئین، یک کاروتنوئید زانتوفیل، قطبی تر از بتاکاروتن است و تمایل بسیار کمتری به فعالیت پرواکسیدانی دارد. کاهش اکسیداسیون LDL با اندازه ذرات کوچک، که ممکن است با انتقال لوتئین در داخل مجموعه HDL، شناخته شده برای فعالیت آنتی اکسیدانی هدفمند LDL مرتبط باشد.
هنگامی که شرکت کنندگان از رژیم های غذایی غنی شده با پسته استفاده کردند، غلظت لوتئین پلاسما بالاتری نسبت به رژیم پایه داشتند.
پس از هر دو دوره که در آن جیرهها با پسته غنی شده بودند، 1.5 اونس یا 3.0 اونس، آزمودنیها غلظت سرمی اکسید شده LDL کمتری نسبت به دوره رژیم غذایی کنترل داشتند.
با این حال، پس از کنترل تغییر در LDL سرم به عنوان یک متغیر کمکی، سطح لوتئین سرم در افراد مصرف کننده 3 اونس پسته به طور متوسط با کاهش LDL اکسید شده مرتبط بود تاثیر لوتئین پسته بر سلامت قلب و عروق نیاز به بررسی بیشتر دارد.
پسته حاوی 6.7 میلی گرم توکوفرول در هر اونس است.13 به عنوان یک آنتی اکسیدان، توکوفرول به طور منحصر به فرد گونه های فعال نیتروژن را از بین می برد و دارای خواص ضد التهابی است که از طریق مهار سیکلواکسیژناز انجام می شود.
با آسپرین برای ایجاد یک اثر ضد التهابی قویتر بدون ایجاد آسیب معده. 53 بیماران CHD تمایل دارند سطوح سرمی γ-توکوفرول کمتری نسبت به افراد سالم و بدون CHD داشته باشند. γ-توکوفرول بر سلامت قلب و عروق نیاز به بررسی بیشتر دارد.
در آجیل، پسته دارای بالاترین سطح پتاسیم است، حاوی 285 میلی گرم در هر اونس پتاسیم کاتیون اصلی درون سلولی در بدن است و برای عملکرد طبیعی سلولی و عروقی مورد نیاز است.