ارسال محموله بادام بو داده به جزیره ی ای دور افتاده خبر ساز شد

بادام بو داده یک آجیل درختی پر از مواد مغذی، به دلیل اثرات کاهش چربی سرم 1،2 و علاوه بر آن به دلیل فواید سلامت قلب و عروق، توجه عموم را به خود جلب کرد.

مواد معدنی، فیبر و مواد مغذی گیاهی، همچنین به دلیل محتوای چربی بالا، به عنوان یک انتخاب غذایی پر انرژی در نظر گرفته می شوند. دستورالعمل‌های دیابت و قلبی عروقی اغلب شامل یک سلب مسئولیت همراه با توصیه‌های مصرف آجیل می‌شوند تا مراقب غلظت کالری آن‌ها باشید.

با توجه به اینکه اضافه وزن و چاقی از نگرانی‌های اصلی سلامت عمومی هستند، آگاهی از ارزش انرژی غذاها در رابطه با آنچه واقعاً وجود دارد. هضم و جذب توسط بدن برای اطلاع رسانی توصیه ها مهم است.

سیستم Atwater که ارزش انرژی را برای هر درشت مغذی بر اساس گرمای عمومی احتراق بدون توجه به منبع غذایی نشان می دهد، در حال حاضر به طور گسترده برای تخمین محتوای انرژی غذاها استفاده می شود. نشان داده نشده است که آجیل معیارهای افزایش چربی را افزایش می دهد.

یک توضیح بالقوه برای این امر این است که دسترسی زیستی به مواد مغذی درشت مغذی از بادام در طول جویدن و هضم ممکن است کمتر از حد انتظار بر اساس تعیین عامل Atwater باشد.

این قبلاً در شرایط آزمایشگاهی و در افراد سالم نشان داده شده است، اما در شرکت‌کنندگانی با شرایط بهداشتی مرتبط نشان داده نشده است.

فرض بر این است که دسترسی زیستی به درشت مغذی ها، به ویژه چربی، از یک رژیم غذایی غنی شده با بادام در مقایسه با یک رژیم غذایی کنترل کمتر خواهد بود.

هدف ما بررسی تأثیر افزودن بادام به رژیم غذایی روزانه بر انرژی و دسترسی زیستی به درشت مغذی‌ها در رژیم غذایی در افراد مبتلا به هیپرلیپیدمی بود. این تجزیه و تحلیل اکتشافی در یک کارآزمایی متقاطع تصادفی انجام شد که اثرات مفید سلامتی مصرف بادام را بر پارامترهای لیپیدی نشان داد.

بادام خام و کلوچه های شاهد عرضه شدند، که مکمل شاهد با محتوای انرژی محاسبه شده مداخلات مکمل بادام مطابقت داشت. 3 مکمل غذایی ایزوانرژیک درصد از انرژی روزانه را تامین می کردند.

این تعادل باعث مقایسه اثرات چربی تک غیراشباع بادام با نشاسته کلوچه شد هیچ دستورالعملی در رابطه با جویدن مکمل های غذایی ارائه نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *