فرهای تجاری پرکاربردترین و پرکاربردترین تجهیزات در سرویس آشپزخانه اورانوس سرآشپز هستند.
اجاقها میتوانند مقادیر زیادی غذا را سریعتر از اجاقهای معمولی بپزند.
ایده آل برای پخت، کباب کردن، کباب کردن، خشک کردن و پختن سبزیجات هستند، آنها کار اصلی آشپزخانه مدرن هستند.
در حالی که اجاق های گازی انتخاب ارجح سرآشپزهای حرفه ای هستند، اجاق های برقی و صفحات داغ جایگزین رایجی هستند. فرها در انواع مستقل و رومیزی موجود هستند.
آخرین، اما نه کم اهمیت، در کیفیت کوتاهی نکنید. استفاده مداوم از فر شما برای تحمل آن و تأثیر تنظیم دقیق دما بر نتایج را در نظر بگیرید. چیزی که همه سرآشپزها قدردان آن هستند.
محدوده ها
محدوده انتخابی محبوب در آشپزخانه های تجاری است که تطبیق پذیری و راحتی مشعل و اجاق گاز را در یک واحد مستقل ترکیب می کند و انعطاف پذیری بیشتری را در چیدمان آشپزخانه ارائه می دهد. محدوده ها همچنین ترکیبی از مشعل کامل یا ترکیبی مشعل و توری را ارائه می دهند.
مشعل ها
مشعل ها در دو نوع مستقل و رومیزی موجود هستند و برای مقاومت در برابر سختی های آشپزخانه های تجاری طراحی شده اند.
مشعل های تجاری فوق العاده قوی هستند، تمیز کردن و نگهداری آنها آسان است. اگر همیشه تابه های کوچک و بزرگ در حال حرکت دارید، ضمن توجه به قابلیت استفاده، نیازهای فعلی و آینده خود را در نظر بگیرید.
گریل
گریلها چه با گاز و چه با زغال، روشهای پخت سریع، قابل اعتماد و قوی هستند که برای برآورده کردن نیازهای رستورانهای شلوغ، ایستگاههای کنار جادهها و کبابخانهها و انتظارات ذائقه مشتری طراحی شدهاند. در انواع مستقل و رومیزی موجود است.
توری
کباب پزها مزایای قابل توجهی را در رستوران ها و برنامه های فست فود ارائه می دهند زیرا به سرعت گرم می شوند و دمای پخت ثابتی را فراهم می کنند. چدن مورد علاقه قدیمی و فوق العاده بادوام است و همچنین گرما را بهتر از هر سطح دیگری در سطح صفحه حفظ و توزیع می کند.
بسته به کاربرد پخت و پز، فولاد ضد زنگ می تواند جایگزین بهتری باشد زیرا تمیز کردن آن آسان است و بر طعم غذاهای خاص تأثیر نمی گذارد. در دو نوع مستقل و رومیزی موجود است.
سرخ کن های عمیق
سرخ کن های تجاری روشی ایمن و بهداشتی برای سرخ کردن مقادیر زیادی غذا با دقت و قوام ارائه می کنند.
کارکرد ساده، محکم و تمیز کردن آسان، سرخ کن ها در انواع محیط های خدمات غذایی از رستوران ها، فروشگاه های همبرگر و کافه ها استفاده می شود.
سرخ کن های عمیق نیز در دو نوع مستقل و رومیزی موجود هستند.
راه حل های مختلفی برای فریزر طراحی شده اند تا نیازهای آشپزخانه شما را برآورده کنند و در عین حال عملکرد و صرفه جویی در فضا را متعادل کنند. چهار نوع فریزر وجود دارد.
فریزر صندوق دار دارای درب فنری هستند و معمولاً در آشپزخانه هایی استفاده می شود که به ظرفیت قابل توجهی فریزر نیاز دارند و صدها لیتر ظرفیت را نگه می دارند.
فریزرهای عمودی یک راه حل عملی هستند که در آن فضای کف آشپزخانه یک کالای واقعی است و دسترسی آسان به مواد غذایی را امکان پذیر می کند.