در طبیعت به مواد بی ضرر تجزیه می شود: سلولز، گلوکز، دی اکسید کربن، آب. بی ضرر بودن آن در تماس با محصولات غذایی توسط قوانین همه کشورها به رسمیت شناخته شده است.
ویژگی متمایز پوسته مواد غذایی، در مقایسه با فیلم های پلیمری و کاغذهای خاص، بی اثر بودن و قابلیت تنفس بیولوژیکی آن است که به محصولات اجازه می دهد “نفس بکشند” و بوهای خارجی را جذب نکنند.
این خواص منحصر به فرد پوست، استفاده تقریباً جهانی آن را در بسته بندی محصولاتی که نیاز به محافظت طولانی مدت در برابر رطوبت یا خشک شدن دارند، تضمین می کند تا در برابر از بین رفتن مواد ضروری فرار که طعم و بو را تعیین می کنند محافظت شود [موسسات تحقیقاتی o به دنبال کاربردی بودن و ایمنی بسته بندی هستند.
در سال 1999، این شرکت بر تولید نوع جدیدی از کاغذ روغنی کیک یزدی تسلط یافت.
این پوسته دارای ویژگی های کیفی بهبود یافته است و امکان افزایش ماندگاری و بهبود ظاهر محصولات بسته بندی را فراهم می کند.
برای اولین بار در روسیه، پوستی تولید می شود که از نظر کیفیت نسبت به آنالوگ های خارجی پایین نیست. ماهیت این فناوری پر کردن کاغذ پوست با یک رنگدانه مات است که باعث افزایش شفافیت بسته، سفیدی، محافظت از محصولات در برابر اشعه ماوراء بنفش و بهبود خواص چاپ می شود [4].
سطح پوستی فاقد هرگونه الیاف، میکرو مو و گرد و غبار است. روغن پوست در چربی ها حل نمی شود و با نفوذ چربی ها از طریق بسته بندی مقابله می کند، به محصولات چرب نمی چسبد، در بین تمام کاغذهای موجود در حال حاضر دارای ویژگی های مانع چربی بی نظیر است. خواص خوبی برای چاپ فلکسو و گراور دارد.
افزایش شاخصهای مقاومت حرارتی و حرارتی این امکان را فراهم میآورد که کاغذ پوست را با فویل آلومینیومی لمینیت کرده و یک لایه سیلیکونی روی آن اعمال کنید [10]. یکی از معایب کاغذ پوستی افزایش شفافیت آن است.
شفافیت بالای مواد بسته بندی به خوبی از محصول در برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت نمی کند که به فرآیندهای اکسیداتیو و تخریب کمک می کند.
به علاوه کیفیت چاپ و طراحی خارجی بسته بندی به دلیل کنتراست پایین تصویر چاپ شده آسیب می بیند.
این عیب زمانی تشدید می شود که محصولات مرطوب در پوست بسته بندی شوند و شفافیت بسته بندی افزایش یابد.
بسته به شاخص های کاربردی و کیفی، پوست باید در گروه ها و گریدهای زیر در تولید شود.