چرا مایونز من خیلی آبکی است: شما روغن را خیلی زود پس از مخلوط کردن زرده و خردل اضافه کردید و یا یکباره روغن زیادی اضافه کردید.
چگونه سس فرانسوی کیلویی شکست خورده را جبران کنیم: وقتی این اتفاق برای من می افتد (چون من هم گاهی روزها بدون آن می گذرانم) یک زرده تخم مرغ را در ظرفی ریخته، هم می زنم و کمی مایونز به آن اضافه می کنم.
به شدت هم می زنم تا امولسیون شروع شود و مایونز مایع را کم کم اضافه می کنم.
به طور معمول خیلی خوب کار می کند.
آیا می توانیم سس مایونز را بدون خردل درست کنیم: بله، در این صورت زرده تخم مرغ را با یک قاشق چایخوری سرکه مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا امولسیون شروع شود.
سپس مانند قبل روغن را اضافه کنید. اگر دیدید سخت است 2 عدد زرده تخم مرغ بگذارید.
بهترین روغن برای سس مایونز چیست: من متوجه شدم که واقعاً وجود ندارد. می توانید از یک روغن خنثی مانند روغن کلزا، روغن هسته انگور استفاده کنید یا روغن معطری مانند روغن زیتون را انتخاب کنید. بستگی به سلیقه شما داره و اینکه قراره با چی سرو کنید.
زیتونآیا می توانیم با یک تخم مرغ کامل سس مایونز درست کنیم.
کاملا. من همچنین دستور تهیه سس مایونز مخلوط با سفیده تخم مرغ زده شده را به شما پیشنهاد داده ام: سس مایونز برفی
آیا می توانیم با مخلوط کن غوطه وری سس مایونز درست کنیم: بله، من این دستور را پیشنهاد می کنم، (که با یک تخم مرغ کامل درست می شود)، سس مایونز سبک.
آیا می توانم از خردل طعم دار استفاده کنم: البته! این اصالت را برای آماده سازی شما به ارمغان می آورد.
آیا می توانید مایو بدون تخم مرغ درست کنید؟ بله، کاملاً یکسان نیست، اما به جای زرده تخم مرغ، یک ماست قرار دهید.
امولسیون سفت کمتری خواهد داشت اما می تواند این کار را انجام دهد.
من همچنین دستور العمل هایی بر اساس شیر تغلیظ شده (غیر شیرین) مانند این سس مایونز لیمو بدون تخم مرغ ارائه می دهم.