دارچین
دارچین ادویهای است که از پوست داخلی گونههای درختان از جنس دو لپهای مگنولید به دست میآید. دارچین عضوی از خانواده Lauraceae است.
دارچین در سراسر جهان عمدتاً به عنوان یک ادویه معطر استفاده میشود و به عنوان تقویت کننده طعم در انواع غذاها، شیرین و غذاهای خوش طعم، غلات صبحانه، تنقلات، چای و طب سنتی.
دارچین به عنوان یک گیاهان دارویی کوهی مازندران ضد ویروسی، ضد باکتری و ضد قارچ استفاده می شود.
دارچین حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است.
خواص پری بیوتیک آن می تواند سلامت روده را بهبود بخشد.
همچنین نیرو در واحد سطح را کاهش می دهد، گلوکز را کاهش می دهد و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد و ناراحتی های گوارشی را تسکین می دهد.
میخک
نام گیاهی میخک Syzygium aromaticum است. میخک جوانه های گل معطر یک درخت است. میخک در طول سال به دلیل فصول مختلف برداشت در بسیاری از کشورها در دسترس است.
میخک به دلیل روغن فراری که دارد در طب سنتی استفاده می شود.
میخک عمدتاً به عنوان آنودین (مسکن) برای دردهای اورژانسی دندان و سایر اختلالات استفاده می شود. از روغن میخک در رایحه درمانی نیز استفاده می شود.
نتیجه
طبیعت به انواع گیاهان کیفیت های متفاوتی داده است. همه انواع ویتامین ها و مواد معدنی با خواص دارویی را فراهم می کنند. تحقیقات هنوز ادامه دارد.
اگر انسان از مواد غذایی ضروری در غذای روزانه استفاده کند، هیچ اثر نامطلوبی بر بدن ندارد و برای بیماری نیازی به بیمارستان نخواهد بود.
بدن دارای سیستم ایمنی برای مقابله با انواع حملات خارجی و داخلی است. ما باید با رعایت رژیم غذایی مناسب و اتخاذ یک سبک زندگی سالم از سیستم ایمنی خود مراقبت کنیم.